TEST: Fire fine apper som gjør sommeren bedre
Test
(Bilde: Shutterstock/montasje)

Fire fine apper som gjør sommeren bedre

Her er ukens app-anbefalinger.

Småbarnsferie

Feriestemningen er sjelden så laber som under hastepakkingen rett før avreise. Og det hjelper sjelden med høylytte, uproduktive innspill fra den yngre garde.

Mange pakker kofferten i disse dager, mens andre leser app-anmeldelser for å utsette pakkingen til siste liten. Enkelte aner ingenting om å pakke, bortsett fra at de har fått en liten koffert eller bag med bilde av Hello Kitty, eventuelt Batman på. Nei, jeg mener ikke Justin Bieber, men eventuelle smårollinger som gleder seg enormt til ferien. Før de pakker, kan de øve seg med en app! Norske Boggatap har laget flere pedagogiske apper, noen lekeapper og noen som har litt av begge deler, som Bogga Vacation. Når du starter appen, står det «for grown-ups» oppe til venstre. Det betyr ikke at appen ikke er til barn, det er bare litt info til voksne.  

Først dukker det opp en tom koffert med masse innhold rundt omkring. Enkelte av tingene passer oppi, så de skal med. Neste steg er flyplassen, der mobilen skal settes i flymodus og pass og billetter hentes fram før flyturen starter. Og barn skal kiles! I appen kan du lage sandslott, som du deretter kan ta bilde av ved å trykke på kamerasymbolet. Da havner bildet i kamerarullen. Du kan også presse juice og helle den i glass, dekorere glasset, sette i sugerør og «drikke» juicen. Skattejakt hører med på ferie, og du kan åpne skattekart, grave opp skattene og åpne skattkistene med de rette nøklene.

Bogga Vacation

Format: Android og iOS
Pris: 29

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Den neste appen er en låtmaker!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen