Test
(Bilde: Shutterstock / montasje)

Disse appene anbefaler vi

DAB-dødaren

Ok, en radioapp klarer kanskje ikke å hamle opp med verken FM eller DAB i absolutt alle settinger, men ofte er den bedre!

tunein.

Du trenger ikke laste ned allverdens med data for å høre på en radioapp i bilen og på bussen, men litt skal det jo koste å brøyte vei for framtida. Alternativene, som for mange er ettermontering av DAB eller bærbare løsninger, er jo heller ikke gratis. Uansett, TuneIn er en gammel traver som har lært seg noen nye triks. Den finnes nå til alle plattformer, og den følger med i den nye versjonen av Chromecast-appen, som fungerer mot alle de ulike Chromecast-dingsene som fins på markedet, i likhet med Spotify.

Når du starter appen for første gang, bør du lage en konto, slik at du kan lagre favoritter og enkelt hente dem opp igjen senere. Du kan ofte velge strømmehastighet fra radioene du hører på, slik at du kan finne en kvalitet du er villig til å akseptere når du er utenfor trådløse soner, som på bussen, der du som regel må nøye deg med mobilnettet. Videre har du via menyen tilgang til kjøreplan, spillelister, opptak, bestilt opptak, alarm, innsovningsradio, nettradioens twitterkonto osv.

I løpet av vinteren skal Chromecast-dingsene etter en oppdatering fungere som et flerromssystem, slik at du ender opp med å kunne kjøre apper som Spotify og TuneIn synkront i flere rom. Siden du kan koble Chromecast til eksisterende utstyr, vil nok proprietære, kostbare flerromssystemer merke konkurransen godt.

TuneIn Radio

Format: Android, iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app 

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »  Last ned til Windows Phone »

Den neste appen er en tegneblokk!

Gå til side

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen