TEST: Disse appene anbefaler vi
Test

Disse appene anbefaler vi

Stø kurs

Man lærer så lenge man har elever, pleide klasseforstanderen min å si til meg. Først etter eksamen skjønte jeg at han var sarkastisk.

Internett er en glimrende læringsplattform. Hva om man la ut en haug av kurs fra over hundre universiteter i dataprogrammering, bedriftsøkonomi, markedsføring, matematikk, musikk, medisin og flere hundre andre? Det tenkte utviklerne av Coursera, og tok kontakt med mange av verdens beste universiteter for å få dem til å legge ut kurs gratis på nettet. Og mange har vært villige til å gi bort utdannelse uten vederlag, blant andre eliteuniversitetene Stanford, Princeton, Columbia og Johns Hopkins. Foreløpig er hele 115 læreinstitusjoner med på spleiselaget, og sammen tilbyr de over 500 kurs på engelsk, og over 100 kurs i andre språk. Mange av de ikke-engelske kursenes videoforelesninger er tekstet.

Når du har registrert deg og logget på, er alt du trenger å gjøre for å melde deg på kursene, å klikke på det grønne «Join»-banneret nederst på siden. Når du har installert appen, kan kursene lastes ned og gjennomføres i ditt eget tempo på coursera.org og på appen. Og vil du melde deg av, sveiper du bare kurset til venstre. Så enkelt var det aldri på ungdomsskolen, da man virkelige hadde trengt det! Har du behov for papirer på gjennomførte kurs, kan disse kjøpes etter at du har fullført kursene. 

Coursera

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er et skykamera!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen