TEST: Disse appene anbefaler vi
Test
(Bilde: Shutterstock)

Disse appene anbefaler vi

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hoderom

På 80-tallet plaget MTV oss med  Max Headroom, en virtuell, gal VJ. Appen Headspace har heldigvis ingenting med ham å gjøre, snarere tvert imot.

Enkelte dager kan man føle seg litt trang i knotten, uten at det nødvendigvis har med utsvevende aktiviteter i umiddelbar forkant å gjøre. Stress, mas og tidsklemme gjør sitt til at det er fort gjort å ty til reality-serier og det som verre er for å få hardt tiltrengt avslapping når det nærmer seg natta. Noen mener det gjør vondt verre, og at det vi trenger, er å rydde litt plass under topplokket med fred, ettertanke og meditasjon, uten at man nødvendivis må gå til anskaffelse av yogamatte og kjortel samt langt, fett, pistrete hår og pannebånd. Headspace skal være meditasjon for hvermansen, et slags helsestudio-medlemsskap for hodet, i følge utviklerne og mindfulness-eksperten Andy Puddycombe.

Når du starter appen, registrerer du deg med e-post og passord eller Facebook-kontoen. Du får da tilgang på et tidagersprogram der du bruker ti minutter hver dag på spesifikke meditasjonsøvelser. Appen forsyner deg med en rekke daglige, korte meditasjonsøvelser som skal fremme kreativitet, fokus og lykke, alt pakket inn i pen grafikk. Etter de ti første dagene koster det 119 per måned eller ca 75 hvis du bestiller ett år.

 Appen fungerer også på datamaskiner og i Apple Watch.

Headspace

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen lærer deg hvor ordene hører hjemme!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen