TEST: Disse appene anbefaler vi
Test
(Bilde: Shutterstock)

Disse appene anbefaler vi

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Si fra hvor du går

Hvem er det som går og går, men aldri kommer til døra? Det er du, og du sender villig fra deg et kart der mottakerne ser nøyaktig hvor du er på vei.

Det er veldig i vinden å prøve å skjule sine personlige data, og det er vel og bra. Men noen ganger vil vi gi beskjed til venner og kjente nøyaktig hvor vi er. Kanskje er du på vei til et møte eller på vei hjem til middag, men sitter i kø. Eller så vil du vise en lokalkjent hvor du har gått deg vill, slik at han kan fortelle deg hva du bør gjøre for å komme på rett spor igjen.

Når du starter Glympse, gir du den tilgang til det meste og registerer deg. Deretter kan du sende en Share Location-Glympse, altså en delingsmelding til en mottaker sammen med en oversikt over området der du befinner deg, med spørsmål for eksempel om hvor du bør gå for å komme fram til rett sted. I meldingen angir du også hvor lenge du befinner deg på nåværende sted, og dermed også hvor lenge du deler lokasjonen din med andre. Du kan også spørre om å få en Glympse tilsendt for å få rede på hvor andre befinner seg, med en Request Location-melding. I tillegg kan du opprette en gruppe der du inviterer folk til å være med i et gruppekart.

Meldingene sendes som sms eller e-post, så mottaker trenger ikke å ha Glympse installert.

Glympse

Format: Android, iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »  Last ned til Windows Phone »

Den neste appen gir deg plass i hodet!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen