TEST: Disse appene anbefaler vi
Test

Disse appene anbefaler vi

Annonsør­innhold
Les hele saken »

En venn i nøden

Mørke høstkvelder kan være veldig koselige innomhus, men kan fort miste litt av sjarmen når klokka nærmer seg midnatt eller vel så det, og du er ute og går i tynne klær og enda tynnere befolkede områder.

bSafe
bSafe

Tåregass eller chilispray kan jo være en kjekk ting å ha på lur. Og muligens appen bSafe. Når du starter appen, får du en rask innføring i funksjonene, som at den sørger for at du er trygg mens du er ute og går, at du velger dine følgesvenner fra kontaktlisten, og at disse da følger deg virtuelt hjem. Appen deler GPS-posisjonen din.

Du får tilgang på en profesjonell alarmsentral, som har direkte tilgang til politi, brannvesen og ambulanse. I tillegg fins det vektere som sendes til stedet hvis du er ille ute. Nokas er en av samarbeids- partnerne til bSafe. Du kan sette opp en automatisk timer, som melder fra hvis du ikke har gitt lyd fra deg til fastlagt tid. Underveis kan du trykke på en «Følg meg»-knapp og en «Jeg er her»-knapp. Disse kontakter utvalgte venner. I tillegg har du en jukseoppringingsknapp, og den viktigste knappen, «SOS Alarmsentral».

Men hva gjør du hvis du er sikker på at du er i ferd med å bli overfalt? Vi skriver om den gamle frasen om trikset med å huske navn: «Når du er i tvil, mumle», til: «Når du er i tvil, skrik som bare rakkeren!»

bSafe

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis, kjøp abonnement

Last ned til Android »   Last ned til iPhone »

Den neste appen kan klokka!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen