TEST: Disse appene anbefaler vi

Test Disse appene anbefaler vi

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Tut og kjør

Det å kjøre bil midt i rushtiden er et lite mareritt i seg selv. I Does not Commute gjør de hele opplevelsen så mye verre ved at du skal kontrollere samtlige biler som skal bevege seg fra A til B. 

Du starter med å manøvrere en bil. Den akselererer av seg selv, og det eneste du trenger å bry deg med er å svinge til høyre eller venstre ved å trykke på korresponderende side på skjermen. Når målet er nådd, skrus imidlertid tiden tilbake, og en ny bil popper fram. Nå skal denne også flytte seg fra et sted til et annet på akkurat samme tid som forrige bil.

Og herfra bare baller det på seg med bil etter bil. Og veiene deres krysses naturlig nok mange ganger, slik at du står i fare for å kollidere nesten hele tiden. Og som om ikke det er nok har du kun en gitt mengde tid å få alle bilene gjennom dette puslespillet på før det er game over.

Spillet ser flott ut, og de korte tekstene som forteller hvem og hvorfor sjåføren skal dit den skal er velskrevne og innimellom utrolig morsomme. Underholdende blanding mellom puslespill og bilkjøring.

Does Not Commute

Plattform: Android, iOS
Pris: Gratis

Ukens mobilspill er levert av Gøran Solbakken i Gamer.no. På denne siden finner du tester av hundrevis av morsomme spill til mobilen og nettbrettet ditt »

Få med deg alle våre app-guider på denne samlesiden »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen