TEST: Disse appene anbefaler vi

Test Disse appene anbefaler vi

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Perfekt treningsøkt

Det nærmer seg siste mulighet for å komme noenlunde i form til å slappe helt av i ferien.

Du har kanskje, som meg (og bjørnen) passet på å lagre mest mulig energi i løpet av vinteren, energi som skal hentes ut i den tiden av året der man beveger seg ut av huset i strekk på mer enn ti minutter. For da trenger du en real økt, spesielt hvis du planlegger å stå i timevis ved gassgrillen og imponere gjester. Du kan ha lagt merke til at få griller har utfellbart sete, og grunnen er at du da ville risikert å måtte hjelpe til med andre ting i huset mens du trenger tiden til å filosofere over din livsgjerning og villig spre din hardt opparbeidede kunnskap om sauser og marinadeteknikk. Uten å risikere at alt svir seg under en uvettig tur til kjøkkenet. Grilling krever en viss utholdenhet, uten at man nødvendigvis trenger å engasjere personlig trener på Sats for å oppnå den nødvendige kondisjonen.

Da holder det ikke med en sånn passe workout, den må være perfekt. Det er her Perfect Workout kommer inn. Det følger faktisk med en personlig trener med appen, men den er digital, og venter trippende utålmodig på deg når du har startet appen. Treneren gjør øvelsene slik du skal gjøre dem, samtidig med at en stoppeklokke angir når du skal trene og når du skal hvile. Vil du ha en ekstrapause underveis, kan du bare trykke på mobilen, så går appen i pausemodus. Øvelsen "Excercise Full Body" følger med appen, men for et par tiere får du mange flere typer treningsøkter, og fjerner reklamebannere. I tillegg til nevnte øvelse, kan du da velge mellom to typer strekkeøvelser, mellomgolvsøvelser, bein og rumpe, bryst og armer, slankeøvelser, kardiotrening, muskelbygging og six-pack-trening. Favorittøvelsene kan festet til hjemskjermen.

«Six-pack» så ut som en svært slitsom øvelse. Men du kan jo gå for den flytende varianten hvis du syns du fortjener det etterpå!

Perfect Workout

Format: Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Windows Phone »  

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen