TEST: Disse appene anbefaler vi

Test Disse appene anbefaler vi

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Bli kringkastingssjef!

Begynner du å bli lei av de gamle NAS-ene som rusler av gårde litt for seint mens de bråker litt for mye? Syns du Plex blir for omfattende til ditt bruk?

Mange begynner å få mange muligheter til å spille av innhold på TV. De fleste som leser denne spalten har enten Apple TV, Xbox, smart-TV eller en av de billigste alternativene, Chromecast. Og noen er sikkert på jakt etter en enkel å grei måte å strømme video, bilder og musikk på. Google Cast sender innhold fra nettet til Chromecast, og Videostream, som også fins for Android, sender video fra mapper på PC-en til TV-en.

Det fins også apper som sender video til TV-en enkelt. En av de mest populære er AllCast, som kan sende og motta et bredt utvalg av filtyper til og fra svært mange typer strømmeverktøy.

Når du åpner appen, må du tillate at den får tilgang til bilder og video. Deretter velger du en video eller et bilde, og så må du velge hva slags sendeplattform du vil bruke. Her i huset kan jeg blant annet velge mellom Chromecast, Apple TV, Samsung Smart-TV og en forsterker. Når du har valgt en video, velger du strømmemottaker, som kan være Chromecast, Apple TV, Xbox, Roku, WDTV, en del smart-Tver og DLNA-mottakere. Så er det bare å nyte resultatet. Får du problemer, kan det være at brannmuren din er i strengeste laget, og må omkonfigureres litt.

Anbefal gjerne andre strømmemetoder i kommentarfeltet!

AllCast

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er en personlig trener!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen