TEST: Dette er ukens apper
Test
(Bilde: Shutterstock/montasje)

Dette er ukens apper

Ryddeapp

Har du det ryddig på pulten, får du det ryddig i hodet, var det en kontrollfrik med støv på hjernen som en gang sa. Om han hadde rett, får jeg antakelig aldri vite.

Men det kan umulig skade å ha oversikten over hvor man har ting, spesielt hvis man har valgt å lagre eiendelene sine i kasser og sengebrønner framfor oversiktlige skap. Man kan ha sine grunner til å velge slike løsninger. Hvis du for eksempel er en globetrotter som benytter deg av Airbnb eller andre tilsvarende tjenester for å leie ut egen bolig mens du selv leier andre steder, kan det være nyttig å pakke eiendelene sine og lagre dem. Når du skal flytte, er det også kjekt å vite hvor du har tingene du trenger i løpet av de nærmeste dagene, og hvilke esker du kan vente i det uendelige med å åpne. Skulle huset bli utsatt for brann eller innbrudd, er det også greit å kunne informere forsikringsselskapet om hva du har mistet.

La oss si at vi vil lage oversikt over det vi har i huset. Når du starter appen, skriver du inn et sted, f eks Hjem, og du er i gang. Trykker du på en ny eske, kan det være en eske, et rom, et skap eller andre underkategorier. Kaller vi det for Kottet, kan vi lage en sidestilt kategri som heter Skapet i gangen. Da har vi to lagringssteder. Trykker vi på det ene, kan vi skrive inn Eske nr 1, og når vi trykker på den igjen, kan vi skrive en kategori, som Sko, og under Info kan vi skrive inn de ulike skoparene som er der.

Sort My Stuff er et enkelt, men praktisk system for både rotehoder og ryddefanter.

Sort My Stuff

Format: Windows Phone 10
Pris: 19 kroner 

Last ned til Windows Phone 10 » 

Ukens mobilspill finner du på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen