TEST: Dette er ukens apper
Test
(Bilde: Shutterstock/montasje)

Dette er ukens apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jukeboksen

Jukebokser har alltid vært en skattkiste for nostalgiske musikkelskere. Med hakk i.

Det var alltid spennende å sjekke om det var lagt inn nye singler i den gamle Wurlitzeren på den lokale kafeen. Det skjedde maks to ganger i året, men da vekslet vi inn ukelønna i femmere.

 Jukebokser var faktisk en del av Marshall-hjelpen fra USA da Norge skulle stables på beina etter krigen, fordi USA fryktet at vi skulle fristes av kommunismen. Wurlitzer-Stalin 1-0. Nå er ikke musikkappen Jukebox like nostalgisk som nevnte musikkmekka i krom, metall, vinyl og glass,  men den gir deg iallfall muligheten til å kjøre et frittgående digitalt musikkarkiv på iPhone via Dropbox. Så om du har noen sjeldne og/eller upopulære låter som ikke kan streames eller kjøpes på iTunes, kan du kopiere dem over på en Dropbox-mappe og videre til iPhone, og spille dem av via Jukebox. Offline.

Når du starter appen, får du en oversikt over funksjonene, som at du kan se sangene i Dropbox-mappene og velge å laste dem ned eller ikke. Deretter dukker det opp en stor knapp der det står: Import music from Dropbox. Deretter må du logge på Dropbox og gi tillatelse til Jukebox. Appen søker så gjennom Dropbox og forteller hvor mange filer den fant, og viser deg mappene. Mappene du klikker på, er de du vil overføre til Jukebox-appen. Du kan også velge alle. Så overføres sangene.

Deretter kan du bla deg gjennom plater, låter eller artister og trykke på låter du vil spille. Mens de spilles, kan du legge dem til spillelister. Spillelister kan du også opprette raskt ved å bla gjennom sanger og legge dem til.

Jukebox

Format: iPhone
Pris: Gratis 

Last ned til iPhone » 

Den neste appen har ryddemani!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen