TEST: Dette er ukens apper
Test
(Bilde: Shutterstock)

Dette er ukens apper

Timesvis med gratis spillmoro

Age of Wushu Dynasty er et massivt nettrollespill på mobil. Kanskje ikke den sjangeren de aller fleste forbinder med plattformen, men utviklerne i Snail Games viser i hvert fall at det er mulig å lage gode spill også her.

Du starter med å velge deg ut en av fire ulike klasser. De er alle Kung Fu-baserte, så forvent slag, spark og angrepskombinasjoner som får deg til å se ut som Bruce Lee i toppform. En del av det man gjør, som for eksempel å løpe til og fra oppdragsgivere, er automatisert.

Det er imidlertid når spillet gir deg kontroll og kaster deg inn i kampene at spillet skinner. Kampsystemet er tilsynelatende enkelt, men du har muligheten til å både hoppe unna, finte angrep og gjøre en rekke angrepskombinasjoner. Det har mye dybde, og man må holde tunga rett i munn for ikke å dø underveis.

Grafikken er også bra, det er mange timer med spill og jeg har enda ikke møtt på noen betalingsvegger, selv om spillet er gratis.

Age of Wushu Dynasty

Format: Android, iOS
Pris: Gratis

Last ned til Android – Last ned til iOS 

Ukens mobilspill er levert av Gamer.no. På denne siden hos Gamer.no finner du ytterligere ni morsomme spill til mobilen din »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen