TEST: Dette er ukens apper
Test
(Bilde: Shutterstock)

Dette er ukens apper

Alarmen går!

Kan ikke ti ville hester få deg opp om morgenen? Eller har du gått med tanker om å prøve det? I begge tilfeller er du nok moden for sterkere lut enn en vanlig alarm-app.

En kamerat av meg kjøpte en vekkerklokke med hjul på, og hver morgen klokka sju ringte den og kjørte av gårde på hvinende dekk. Den tredje gangen en vekkerklokke av den typen møtte de evige snooze-marker, denne gangen etter å ha fått en laptop kastet etter seg, begynte vekkingen å bli et økonomisk problem. Nå var gode råd dyre. Eller kanskje ikke? Microsoft har sine beste øyeblikk i en garasje, og nylig skrudde de sammen en app som kun fungerer på Android-telefoner. Det er en ganske uvanlig alarm-app som skal få deg opp om morgenen – ved at du fullfører en av flere mulige utfordringer. Det kan være at du må si en frase, ta en selfie med et visst ansiktsuttrykk, ta bilde av noe med en viss farge, eller noe helt annet. Klarer du det ikke en viss tid, tror appen at du har sovnet, og den ringer igjen.

Når du starter Mimicker Alarm, velger du først alarmer og volum, samt hvilke dager alarmene eventuelt skal gjentas på. Deretter kan du velge hvilken måte du kan slå av alarmen, standardoppsettet er en tilfeldig miks av fotografering av motiv med oppgitt farge, å vise et ansiktsuttrykk eller lese en vanskelig frase høyt.

Mimicker Alarm fungerer best når du er tilkoblet nettet, men det er ikke et absolutt krav. 

Mimicker Alarm

Format: Android
Pris: Gratis 

Last ned til Android » 

Den neste appen er en musikknotisblokk!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen