TEST: Her er ukens anbefalte apper

Test Her er ukens anbefalte apper

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Trådløs filoverfører

Er du lei av omstendelige prosesser og pålogginger for å overføre filer til folk i nærheten? Minnepinnen rotet du jo bort for flere år siden.

Før i tida var det ikke så enkelt å overføre filer. Man brant dem på CD-ROM eller DVD-ROM. Men først måtte man sjekke om mottakeren kunne ta imot den overskrivbare typen… Alternativet var kjekke USB-minnepinner, som ofte var trege og hadde for liten kapasitet. Dropbox har gjort alt enklere, men mengden data som kan overføres, er begrenset. Bluetooth går for tregt med større filer. Da kan man for eksempel bruke Send Anywhere eller WeTransfer. Appen Feem lar deg overføre store mengder data trådløst over wifi. Ingen andre enn mottakeren får kloa i bildene, musikken, videoene eller dokumentene du sender med Feem, siden filene overføres direkte uten å legges til utstilling for folk og fehoder oppe i skya.

Når du installerer appen, blir du presentert for et svært enkelt grensesnitt, der du tydelig ser katalogene med musikk, filmer og dokumenter du kan sende. Symbolene er bilder av mapper, og piler som peker opp eller ned, slik at man ikke trenger å lure på om man er mottaker eller sender under prosessen. Har du nettverkproblemer, kan du etablere et adhoc-nettverk eller bærbart hotspot før du koble opp de aktuelle enhetene mot hverandre. Den første som starter appen, kan altså velge å bruke et eksisterende trådløst nettverk, eller å starte et «personal wifi», som den andre kan koble seg opp mot. Man kan så chatte litt i et eget vindu. Deretter er det bare å markere filene man vil sende, og trykke på sende-ikonet. Feem kan også installeres i Windows.

Feem

Format: Android, iOS og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »  

Den neste appen er en yogalærer!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen