TEST: Apper til Windows Phone, Android og iOS

Test Apper til Windows Phone, Android og iOS

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens apper

Denne gangen har vi med en sikker meldingsapp, en reiseplanlegger og en sofa-trikseapp!

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Sicher

Format: Windows Phone, Android og iPhone
Pris: Gratis

Er du en av dem som har en plakat av Edward Snowden på veggen, eller tar du full konsekvens av din godt funderte paranoia og henger plakaten inni klesskapet, bak konfirmasjonsdressen og duffelcoaten, i rommet som ligger lengst unna huset eneste webkamera – det du har dekket til med en tikroning som er limt fast på linsa med en hel tube superlim?

Sikker som banken

Da har du ganske sikkert verken Facebook, Messenger eller andre sosiale og nasjonale sikkerhetsrisikoer installert på smarttelefonen. Men du har kanskje likevel en ørliten lyst til å holde kontakt med folk uten å måtte kommunisere med røverspråket, morse eller semafor-flagg?

Her kommer SHAPE listende inn med sin svært så godt timede NSA-sikre nyvinning Sicher, som skal sørge for supersikker, gratis, kryptert og ubegrenset kommunikasjon mellom smarttelefoner. SHAPE er selskapet som utviklet multiplattform-meldingstjenesten IM+ for over ti år siden, en klassiker som fortsatt har mange millioner brukere.

Sicher krypterer meldinger, bilder, videoer, PDF-filer, doc-filer, xls-filer og mange andre filtyper. Også push-meldinger vil forbli hundre prosent anonyme. I gruppesamtaler kan flere Sicher-brukere anonymt kommunisere med hverandre.

Brukere kan passordbeskytte appen, og SHAPE hevder at de ikke lagrer eller deler krasjlogger og brukerstatistikk, og at de ikke selger brukerinfo til reklamebruk eller sosiale nettverkstjenester.

 Ganz sicher!

Last ned til Windows Phone »
Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Den neste appen gir deg lomma full av Ruter!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen