Test Apper til Windows Phone, Android og iOS

(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

Sjekk ukens utvalgte apper

Vi har funnet frem til appene du bør ha, og forteller deg også hvilke du bør styre unna.

  • Kommentarer (4)

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

FINN

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det skal godt gjøres om du ikke har fått det med deg, men vi gjentar for sikkerhets skyld: Finn.no har lansert en ny app.

FINN.
FINN.

Finn er en stor aktør, og når de lanserer nye apper og mobilsider sørger de for at du får det med deg med reklamer både her og der.

Foretrekker du å låne fremfor å kjøpe? Les om Skylib - appen som gir deg fetere lommebok og større samvittighet.

Men Finn da!

At Finn.no ikke har klart å gjøre denne nye appen mer synlig i programvarebutikkene, forundrer oss. Søker du for eksempel på "Finn" i iTunes, får du bare opp den gamle Torget-appen (du kan ikke legge ut annonser i den nye appen), og masse andre apper som ikke er relatert til Finn.no i det hele tatt. Det samme gjelder om du søker på internett, men fortvil ikke - link til nedlasting av appen finner du nederst i artikkelen.

Det er kanskje fordi Finn.no sliter med synligheten på appen sin at de har sett seg nødt til å sette opp en egen side hvor de promoterer appen og linken til nedlasting?

Ok, appen er kanskje vanskelig å finne, men det har lite med selve appen å gjøre.

Vi kan like gjerne si det med en gang: FINN skuffer ikke.

Denne appen er så gjennomarbeidet, funksjonell og feilfri som du forventer fra en av de mest profilerte bedriftene i det digitale Norge.

Enkelt å søke

At appen er griselekker, spesielt for deg som blir våt i øynene av at noen har fulgt de siste designtrendene, er selvsagt heller ingen ulempe.

Det er svært enkelt å søke, og Finn.no har fått til det å søke i en enorm mengde informasjon i en drøss kategorier på en enkel måte.

Du kan også logge inn og se dine lagrede søk og funn.

Det eneste vi ikke likte var at det dukket opp reklame i søkeresultatene våre. Siden appen er gratis, er det vel kanskje begrenset hvor mye vi kan klage på dette.

Vi avrunder med det som møtte oss på forsiden av appen, nemlig de mest populære objektene på Finn. Vi ser vel ikke bort fra at dette forteller oss at menneskene kanskje ikke er så suverene herskere av universet som vi selv ønsker å tro.

Topp tre er en eiendom til over 50 millioner, en lokkeannonse for Tesla S, og annonse for en Porsche til 59 000,-.

Det er kanskje unødvendig å nevne at eiendomen er langt utenfor rekkevidde for en vanlig lommebok, at elbilen ikke er på lager og at Porschen ikke kan kjøres på norske veier.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen