Test Apper til iPhone, iPad, Android og Windows Phone

(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no / Shutterstock)

Se ukens utvalgte apper

Apper du må ha og apper du bør styre unna.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Homestyler

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det er få ting vi nordmenn bruker mer penger på enn hus og hjem. Oppussing er en folkesport som får langrenn til å virke smalt og sært, selv i Mosvik. Milliardene sitter løst når vegger skal males og sofaer skal byttes, og pengene du sparte på å kjøpe vannfylt kylling på butikken svis gjerne av på ny tapet i stua.

Homestyler.
Homestyler.

Appen Homestyler hjelper deg med å planlegge hvordan du vil ha det, uten at du trenger å prøve og feile. Her kan du på forhånd enkelt pusse opp og innrede ethvert rom på telefonen, slik at du slipper å prøve og feile i virkeligheten med dertil hørende ommøbleringer og gjentatte oppussinger.

Homestyler fungerer ganske enkelt slik at du tar bilde av rommet du vil gjøre noe med. Deretter er det klart for å fylle rommet med møbler og annet inventar.

Tilpass virkeligheten

Appen skjønner selv hvor vegger og hjørner er, og du kan tapetsere veggene for å få rommet til å se ut akkurat som du vil.

På mobilskjermen dukker ditt nye drømmerom gradvis frem ettersom du får tilpasset rommet akkurat som du vil. Møbler roteres og skaleres enkelt med fingrene slik at de passer inn på bildet.

Homestyler.
Homestyler.

Homestyler er en app alle kan bruke, og som hjelper deg å innrede uten at du trenger å lære deg vanskelige tegneprogram eller kjøpe kostbare programmer til PC-en. Siden enhver nordmann med respekt for seg selv alltid har en liten plan om oppussing eller ommøblering, er denne appen midt i blinken for de fleste av oss.

Du kan selvsagt få inspirasjon ved å se andres design, og dele din kommende drømmestue med alle Facebook-vennene dine.

Homestyler er definitivt den rimeligste og enkleste måten å prøve ut forskjellige nye løsninger hjemme på. Du trenger ikke engang reise deg fra sofaen.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen