TEST: Apper til iOS og Android

Test Apper til iOS og Android

(Bilde: Shutterstock)

Se ukens utvalgte apper

Bruk iPad-en til å se på forhistoriske dyr, og la katter lære deg spansk. Vi har også med et morsomt mobilspill.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ukens spill:

Penombre

Format: Android, iPhone
Pris: 7 kroner

Ja, det finnes endeløst mange spill i sjangeren «endless runner». Spill som Temple Run og Subway Surfers kan hele tiden sees på topplistene over nedlastede spill. Grunnen til at jeg likte Penombre så godt skyldes i en stor grad den visuelle stilen. Den mørke, dystre og litt skumle stemningen i spillet traff meg mer enn mange av de kaotiske og fargefulle spillene i samme sjanger.

Her skal du styre en heks på vei hjem, men dessverre for henne er det mange feller og monstre på vei dit. Penombre er sidescrollende, og du hopper ved å trykke en gang på skjermen, eller dobbelhopper ved å trykke en gang til. Kontrollene er enkle, men det blir vanskeligere jo lenger ut i spillet du kommer. Da blir det mer feller å unngå, flere monstre som må unngås og den lille heksen løper fortere og fortere.

Til tross for enkle kontroller er ikke Penombre et enkelt spill. Animasjonene og hoppene er ganske trege, og etter hvert kreves det en god timing slik at alle farer unngås. Jeg likte også at man kunne plukke opp ulike typer magi som brukes til din forden.

Endeløse løpespill som dette finnes det mange av, men flott grafikk og en passende stemning gjør at dette skiller seg ut i mengden.

Last ned til Android »
Last ned til iOS »

Ukens spill er levert av Gamer.no. 
Her finner du ytterligere ni spillanbefalinger »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen