TEST: Apper til iOS og Android

Test Apper til iOS og Android

(Bilde: Shutterstock)

Se ukens utvalgte apper

Bruk iPad-en til å se på forhistoriske dyr, og la katter lære deg spansk. Vi har også med et morsomt mobilspill.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Fantastic Dinosaurs HD

Format: iPad
Pris: 21 kr

Hvordan var det nå med disse dinosaurene, døde ikke de ut, tro? Og det skjedde vel fordi Familien Flint brukte dem som støvsugere og heisekraner?

Det er lett å gå seg vill i den forhistoriske jungelen, og man blir svært raskt avslørt dersom man han har små paleontologspirer i huset. De har kanskje sett «Walking with Dinosaurs» på kino i vinter, og da duger ikke Store Norske Leksikons bind D-G, 1987-utgaven. Eller utgaven som ligger på nettet, for den saks skyld. Og etter noen runder med Jurassic Park-snutter og dinosaurskjeletter på YouTube, vil de gjerne ha litt mer kjøtt på beina. Det er her det interaktive appen Fantastic Dinosaurs HD kommer som en reddende pterodaktyl, så å si.

Livaktige beist

130 dinosaurer er nærmest fotorealistisk modellert i seks høyoppløste bilder hver, blant annet der det vises hvor store de var i forhold til mennesker (ok, så de levde samtidig som mennesker, altså?). Mange av dinosaurene vises også mens de slåss i «3D-bilder», det vil si bilder du kan skyve på for å se kampen fra alle vinkler. Stilig.

Alle dinosaurene er plassert på en tidslinje fra trias til kritt, perioden for 65 millioner år siden da dinosaurene døde ut – muligens på grunn av at Mexico ble truffet av en kjempemeteor som selv Bruce Willis ville ha hatt problemer med å stanse. Anbefales for alle med småbarn i huset!

Format: iPad
Pris: 21 kr

Last ned til iPad » 

På neste side kan du lese om hvordan pus kan lære deg et nytt språk »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen