Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no / montasje)

Her er ukens utvalgte apper

Vi gir deg naboens innerste tanker, og viser deg hvordan du etterpå kan dele disse på Twitter.

  • Kommentarer (13)

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Carbon

Format: Android
Pris: Gratis

Vi skal overlate til andre å diskutere om Twitter er interessant for alle og enhver, eller om det er et elitistisk verktøy for oppmerksomhetssøkende narssisister. Faktum er uansett at mange bruker det og at det er en vanlig del av (medie)hverdagen.

Carbon-for-Twitter.
Carbon-for-Twitter.

God, bedre, best

Twitters egen app fungerer tålelig bra, men allikevel finnes det en drøss med Twitter-relaterte apper der ute. Da tenker vi både på rene Twitter-apper, og apper som kobles til flere sosiale nettverk, Twitter inkludert.

Les vår test av Twitter-appen Slices her »

At noe fungerer brukbart er selvsagt ingen hindring for å gjøre det enda bedre. Kanskje spesielt har Android-appen til Twitter noen mangler. Det er nettopp dette appen Carbon for Twitter gjør noe med.

Mange mener at nettopp Carbon er den beste Twitter-appen for Android. Vi skal ikke kåre en suveren vinner her og nå, men Carbon er definitivt er god Twitter-app for Android. Hvis du har brukt Twitters egen app, vil nok grensesnittet se uvant ut i starten.

Terskelen for å komme i gang er heldigvis svært liten. En av Carbons sterke sider er nettopp det polerte og brukervennlige grensesnittet. Her vil noen hver føle seg hjemme.

Det er som seg hør og bør enkelt å tweete og svare, og ved å bla til siden veksler du mellom den vanlige strømmen din, meldinger du er nevnt i og meldinger.

Før du har trykket på profilbildet ditt nede i høyre hjørne kan det kanskje virke vel enkelt og strippet for funksjonalitet. Imidlertid dukker det opp et vell av muligheter ved å trykke på profilbildet ditt, alt fra de mer obskure funksjonene til vanlige gjøremål som søk.

Carbon for Twitter ser bra ut, fungerer bra, er gratis og uten reklame. Bare å laste ned for deg som har en Android-telefon og er på Twitter-bølgen altså.

For ordens skyld: Vi er såklart på Twitter: @AmobilNO

Last ned til Android »

Les om nettets hemmeligheter på neste side

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen