TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Colourbox)

Dette er ukens utvalgte apper

Vi ser på apper som får deg opp om morgenen, ned i vekt og ut på ski. Et spill har vi selvfølgelig også med, dersom sofakroken frister mer.

  • Kommentarer (5)

Ukens mobilspill:

Detective Grimoire

Format: Android, iOS
Pris: Gratis

Jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne igjen. Pek-og-klikkspill har virkelig funnet sin plass på den mobile plattformer. Detetctive Grimoire er nok et bevis på dette.

Her spiller du en detektiv som har et mord å løse. Richard Remington, eier av et feriested i en sump, er død og det kan virke som det mytologiske monsteret Boggy er synderen. Det er opp til deg å sørge for at morderen får sin straff, og dette gjør det med en blanding av utforsking og bevissamling, samt å intervjue personer og mistenkte som befinner seg på feriestedet.

Jeg liker grafikken i spillet, den passer utmerket til den litt humoristiske linjen utvikleren har lagt seg på. Lyden i spillet er også veldig bra, med noe av det bedre stemmeskuespillet jeg har hørt på lang tid i et mobilspill. Ikke akkurat noe man er bortskjemt med i dette formatet.

Du løser mordgåten ved å samle bevis, snakke om de rette tingene med den rette personen, eller vise de en gjenstand som fører historien videre. Selv om mordgåten ikke er veldig vanskelig å løse, og spillet til syvende og sist er litt i korteste laget, er Detective Grimoire et godt krimspill.

Last ned til Android »
Last ned til iOS »

Ukens mobilspill er levert av Gamer.no.
Her finner du ytterligere ni kule spill til mobilen din »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen