TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Colourbox)

Dette er ukens utvalgte apper

Vi ser på apper som får deg opp om morgenen, ned i vekt og ut på ski. Et spill har vi selvfølgelig også med, dersom sofakroken frister mer.

  • Kommentarer (5)
Annonsør­innhold
Les hele saken »

Styr unna denne:

Skisporet

Format: Android og iPhone
Pris: 70,-

Årets skiføre har vel vært mildt sagt sviktende i store deler av landet, men med apper som Skisporet, kan du sjekke føre og preppestatus før du legger ut på tur.

Skisporet.
Skisporet.

Høy prislapp, kjipt design

Appen reklamerer med preppestatus og værmelding for over 140 langrennssteder i hele landet. Likevel, prisen er kanskje litt i drøyeste laget. Det er kanske bra at det går an å selge apper som koster mer enn 15-20 kroner, for ja, det koster vel å vedlikeholde en god app, kanskje spesielt i dette landet. Alt for mange investerer alt for lite i videreutvikling. Skisporet skal ha kudos for at appen er reklamefri og støtter Android og iPhone.

Lurer du på hvordan føret er i slalombakken? Les om hvorfor Skiinfo sin app fortsatt får tommelen ned her.

Men, og her kommer det store “men”: 70 spenn for en app som viser Google Maps krydret med noen snøfnugg med preppedata i et rimelig begrenset og lite intuitivt brukergrensesnitt. Det skriker ikke gjennomtenkt design av denne appen, det ser litt mer ut som når du gir en Siv.Ing. frie hender til å lage en app “kun til innvortes bruk”.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Vurderer du fortsatt den skituren i marka? For en litt mindre heftig pris (14 kroner), får du Skiforeningen sin app, iMarka Pro til iPhone her.

Ukens spill finner du her

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen