TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Colourbox)

Dette er ukens utvalgte apper

Vi ser på apper som får deg opp om morgenen, ned i vekt og ut på ski. Et spill har vi selvfølgelig også med, dersom sofakroken frister mer.

  • Kommentarer (5)

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten. Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Lifesum Kaloriteller

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, tilbyr kjøp i appen

På tross av gode nyttårsforsetter, kan det være vanskelig å bli kvitt ekstra kilo. Lifesum Kaloriteller gjør det enklere å holde oversikten over det som går inn, slik at du kan gå ned.

Lifesum.
Lifesum.

Livets sirkel

Lifesum hjelper deg med å kontrollere, og muligens også forbedre, dine spise- og treningsvaner. Først setter du deg et vekttapsmål. Deretter, ved hjelp av en sirkel inndelt i frokost, lunsj, snacks og middag, teller appen opp antall kalorier du kan spise hver dag dersom du skal nå målet ditt.

Grensenittet er intuitivt og greit å bruke. Så lenge sirkelen er grønn har du holdt deg til kostprogrammet. Lifesum gir en bra oversikt over hvor mye du faktisk spiser og gir en bedre følelse for hva man spise hver dag og hvor mye kalorier det egentlig er i ulike matvarer.

For å legge inn hva du har spist kan du søke opp matvarer eller bruke strekkoden på baksiden av produktet. Med andre ord kan det være enklere å spore ferdigmat enn hjemmelaget mat. For hjemmelaget mat, blir det noe mer kronglete med at man må legge inn én og én ingrediens.

Tjen kalorier med trening

Synes du appen alt for raskt viser rødt, mens sulten fortsatt gnager i tarmene? Da kan du tjene opp kalorier gjennom å trene. Legg til trening på samme måte som matvarer, og vips så kan du spise litt mer (hurra!). Lifesum har også integrasjon mot treningsapper som Runkeeper, Withings og Moves.

Les vår anmeldelse av Moves her.

For å få tilgang til integrasjoner og andre snasne greier, må du tegne opp et abonnement på gullmedlemskap. Dette koster drøyt 70 kroner per måned. Blir du svært aktiv bruker av appen, så kan nok dette være smart, men appen fungerer også helt greit uten denne oppgraderingen.

Les også om appene som gjør det morsommere å trene her.

Vi kan ikke love deg at du faktisk går ned i vekt, men Lifesum Kaloriteller er hvertfall en av de bedre appene hva gjelder design og brukergrensesnitt, dersom du ønsker å gjøre et forsøk på “Beach Body 2014”.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Les om appen som får deg til å sprette opp av sengen

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen