TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Shutterstock / 147402290)

Her er ukens utvalgte apper

Vi gir deg oppskriften på god sex, på alle språk, og hjelper deg til å huske når det skal skje.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Google Translate

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Verdens mest poulære oversettelsestjeneste i appversjon.

Google Translate.
Google Translate.

Oversettelse på farten

Titt og ofte snubler vi over tekstlig innhold på det store internettet som bærer tydelig preg av å være auto-oversatt med Google Translate, med mer eller mindre heldige konsekvenser.

Selv om resultatet ikke alltid er like godt som når oversettelsen hadde blitt utført av profesjonelle eller morsmålstalende, kommer du allikevel langt med Google Translate.

Takket være tjenesten kan du lese kinesiske nyheter, kommunisere med AirBnB-husverten i Paris eller slå opp det ordet du trenger på engelsk.

Google Translate på nett fungerer utmerket, men noen ganger har du behov for å forstå eller gjøre deg forstått også når du er på farten. Da kan en app være nyttig!

Google Translate i appversjon fungerer nemlig også uten nettilgang, når du er på reise.

Tolker håndskrift, tale og tekst fra foto

Det er ikke ubegrenset hvor mange funksjoner du kan trykke inn i en app før den blir helt umulig å bruke, men Google vet hva de driver med. Som de fleste andre av Googles tjenester er Google Translate intuitiv å bruke, og bruksanvisningen kan bli liggende i skuffen, eller mer konkret; i et mørkt og stille hjørne av internett.

Skulle du være helt kløne til å skrive med mobiltastaturet, så forstår appen også håndskriften din.

Skulle du være helt kløne til å skrive med mobiltastaturet, så forstår appen også håndskriften din. Faktisk er denne funksjonen imponerende bra. I utgangspunktet var vi skeptiske, men det går veldig raskt å kludre ned ordene med håndskrift og de ordene vi testet ble tolket riktig, selv med mine kråketær.

Selv om taushet er gull, er tale ikke så dumt det heller. Google Translate tar også i mot talekommandoer, riktignok med noe større feilmargin.

Og hva er det egentlig som står på menyen i dag? Jo, ta bilde av teksten, og Google Translate gir deg svaret. Akkurat denne funksjonen er rett noe bare tilgjengelig på Android-telefoner.

En del av Google-universet

Google Translate kan ta vare på oversettelsene dine, og logger du deg på med en Google-konto, så kan du hente ut oversettelsene på andre enheter som på PCen eller nettbrettet. Kjekt å ha. Har du Windows Phone så finnes det uoffsielle varianter som bruker Googles webtjenester til å levere noe av funksjonaliteten.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Les om ukens kuriøse app på neste side

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen