TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens utvalgte apper

Vi ser på appen fra fremtiden, appen for deg som liker både Android og Apple, vi har

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Styr unna denne:

Grow Social

Format: iPhone
Pris: Gratis

GrowSocial er en app som kaster seg på bølgen av apper som har oppstått i kjølvannet av eksplosjonen av bruken av sosiale nettverk. Tanken bak appen er å hjelpe deg å få flere følgere av Facebook-siden, Instagram-kontoen eller Twitter-kontoen din.

Det hele minner oss litt om internetts spede barndom, hvor man byttet linker. Med andre ord, hvis jeg reklamerer for siden din, så reklamerer du for siden min.

GrowSocial.
GrowSocial.

Når appen blant annet reklamerer med at dette er appen for deg som vil bli en internettkjendis, må vi innrømme at skepsisen blir stor.

Vi setter veldig lite pris på kjøpte tilhengere, og for oss blir umiddelbart selve ideen bak appen helt feil. Her oppretter du kampanjer, og deretter deler du ut lekepenger til de som liker kampanjen din. Lekepengene får du selv ved å like andres kampanjer, eller ved å kjøpe dem gjennom appen. Nettopp det å få folk til å kjøpe disse lekepengene antar vi er motivasjonen til de som har utviklet appen.

Hvis du vil ha flere tilhengere til Facebook-siden din, så lag heller en tjeneste eller et produkt som gjør at folk faktisk liker det du holder på med. Reklamér gjerne for det du holder på med, men ikke prøv å kjøpe deg følgere.

Utviklerne av appen har brukt litt energi på å lage et gjennomført grafisk design. Brukervennligheten og responsen holder ikke helt til mål, men det spiller liten rolle. Dette er en app du ikke vil ha på telefonen din uansett.

En ting kan vi garantere: hvis det kommer frem at du har kjøpt følgere til Twitter-kontoen din, så er det bare å forberede seg på et lass med dårlig PR.

Last ned til iPhone »

Les om ukens spill på neste side

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen