TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

Her er ukens utvalgte apper

Vi har funnet en veldig smart e-post-app, en app som viser deg panoramaer fra hele verden, og vi har selvfølgelig også med et spill.

  • Kommentarer (2)
Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Dispach: Action-Based Email

Format: iPhone
Pris: 35,-

Drukner du i e-post? Svømmer innboksen over av e-post fra alle kanter? Vi har funnet en app som setter en stopp for e-postkaoset.

For en tid tilbake testet vi en genial e-postapp kalt Mailbox. Nesten den eneste ulempen var ventetiden for å få lov til å bruke den.

Les vår test av Mailbox og den enorme pågangen til denne appen.

Denne gangen har vi testet en annen, genial, e-postapp. Dispatch: Action-Based email er en app som skal hindre at du kveles av innboksen din.

Dispatch: Action-Based email.
Dispatch: Action-Based email.

Bli ferdig med e-posten

Mailbox og Dispatch har det til felles at de skal hjelpe deg med å få behandlet e-posten din og få den ut av verden. Mailbox er nok enda bedre i forhold til å sette en påminnelse om å jobbe med e-posten senere. Her har nok Dispatch en litt mer omstendelig måte å legge e-posten inn i kalenderen.

Dispatch fungerer i grove trekk slik at du ved å dra fingeren over e-posten får flere valg om hva du vil gjøre med den. Her har Dispatch en genial løsning som gjør at du ved å dra fingeren halvveis over e-posten, får en meny med fem handlinger du kan utføre på e-posten, som å markere den som lest/ulest, merke den som favoritt og så videre.

Dispatch er også integrert med andre apper på telefonen din. Du kan for eksempel sende en e-post til Evernote hvis du ønsker å ta notat av e-posten.

Det som kanskje er aller mest interessant, er at Dispatch gjør det enda raskere å svare på e-post. Du kan enkelt inkludere ferdige fraser, for eksempel forskjellige signaturer eller et svar du ofte kommer med. Det samme gjelder innledningen i svaret ditt, som kan bli automatisk skrevet.

Dispatch gjør det enklere for deg å få e-posten ut av innboksen, uten at du glemmer å behandle de e-postene du faktisk må gjøre noe med.

Dessverre finnes den kun til iPhone, og den koster også 35,-. Hvis du føler at e-posten holder på å ta overhånd, så kan Dispatch hjelpe deg å bli mer effektiv og få kontroll over innboksen.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen