TEST: Apper til Android og iOS

Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Shutterstock / 142403590)

Her er ukens utvalgte apper

Vi ser på apper som lar deg treffe likesinnede, mikse musikk og ta kreative bilder. Et spill har vi selvfølgelig også med.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Highlight

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Den heteste sjekke-appen om dagen er uten tvil Tinder, og du kan lese om denne appen nesten hver eneste dag. Istedenfor å kaste mer bensin på Tinder-bålet, har vi denne uken isteden testet en annen app som har noen likhetstrekk med Tinder.

Tinder.
Tinder.

Tilfeldig sex?

Highlight er, i motsetning til hva mange bruker Tinder appen til, ikke en ren sjekke-app eller en app først og fremst for deg som er ute etter et tilfeldige bekjentskap.

Highlight er derimot et mer generelt sosialt nettverk som ikke er fokusert på sjekking. Grunnen til at vi nevner Tinder i denne sammenheng er at de har en viktig ting til felles. Highlight er nemlig også lokasjons-basert. Det vil si at du får opp andre brukere i nærheten som også er på Highlight.

Du trenger ikke være venner eller på annen måte hatt kontakt med andre for å se hvem som er aktive i nærheten. Highlight er et forholdvis åpent nettverk, og i utgangspunktet kan alle se hva du legger ut.

Du kan like eller kommentere på bilder eller statuser som andre brukere i nærheten legger ut, og generelt komme i kontakt med andre brukere i ditt nærområde. For at appen skal ha noe for seg, må det selvsagt være nok brukere av appen. Vi har kun testet i Oslo, og her var det aktivitet, selv om dette nok ikke er det mest brukte sosiale nettverket – foreløpig.

Noen svakheter har vi lagt merke til. Du kan bruke Facebook-kontoen din for å logge inn, og vi synes måten å koble til sine eksisterende venner ikke var helt optimal. Vi fikk heller ikke til å redigere eller slette et innlegg vi hadde lagt ut. Dette kan være vår feil, men slike ting er definitivt viktige og burde være enkelt for alle å få til.

Uansett er Highligh en app å prøve hvis du vil kommunisere med folk i nærheten uten det ekstreme sjekke-fokuset som Tinder har.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen