Test Apper til Android og iOS

(Bilde: Shutterstock / 106053509)

Dette er ukens apper

Smart kalenderapp, en app som får fart på sexlivet og et morsomt retrospill, er noe av det vi kan by på.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Sunrise

Format: iPhone
Pris: Gratis

Apples standardkalender til iPhone har – vel, la oss si «rom for forbedringer». Nå finnes det heldigvis mange andre alternativer og Sunrise er ett av disse.

Sunrise.
Sunrise.

Pent og ryddig

Appen integrerer alt fra kalenderen din i et usedvanlig pent og ryddig design. Så er jo da også Sunrise designet av et par av de opprinnelige designere bak FourSquare som vi har anmeldt tidligere i Amobil. Noe av bakgrunnen for å lage Sunrise var nettopp det å utfordre det stive og standardiserte kalenderformatet som har blitt overført fra almanakken og inn i den digitale kalenderen.

Gjennom tilkobling til Facebook, tar Sunrise utbytte av de dataene som er tilknyttet en Facebook-event på en helt ny måte: Der Apples egen kalender kun presenterer grunnleggende informasjon om en hendelse som tittel og sted, trekker Sunrise inn profilbilder fra hendelsens skapere og inviterte, og viser plasseringen på et Google-kart - sammen med dagens værvarsel.

Sunrise har tidligere vært på listen over essensielle apper i amobil

Ikke støtte for exchange – ennå

Baksiden av medaljen er selvsagt at det ikke finnes støtte for Microsoft Exchange som de fleste bedrifter bruker som epost- og kalendertjener. Det skal visstnok komme støtte for Exchange. Dette er et absolutt «must» dersom appen skal kunne ta over for Apples kalender.

I sum gir Sunrise en langt mer tiltrekkende måte å navigere dagens hendelser på. Så dersom dine hendelser stort sett finnes i Gmail og Facebook, så er dette kalenderen for deg!

Last ned til iPhone»

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen