TEST: Apper til Android, iOS og Windows Phone

Test Apper til Android, iOS og Windows Phone

(Bilde: Shutterstock)

Ukens app-anbefalinger

Denne gangen får du en telle-app, en samtaleopptaker og en oneliner-app fra Radioresepsjonen!

Ukens spill:

King of Fighters ’98

Format: Android, iOS
Pris: 28 kroner

Vi fortsetter i slåssespillenes sjanger, og her tar vi for oss en real klassiker i sjangeren. King of Fighters ’98 kom i sin tid til en rekke arkadehaller og på konsollen Neo Geo, for så å se dagens lys på både Dreamcast og Playstation 2 i litt andre variasjoner. I denne versjonen samlet utvikler SNK Playmore de beste og mest populære figurene til et spill, og lot fans måle seg mot hverandre.

Her er det ingen historie å følge, det handler kun om å mestre en eller flere av slåsskjempene i kamp mot motstandere av varierende vanskelighetsgrad. Kontrollene er lagt opp med virtuelle knapper og styrestikke på skjermen, og det fungerer greit. Spillet er imidlertid utvilsomt best om du har en kontroll å koble til telefonen eller nettbrettet. Da er det enklere å få til de rette kombinasjoner av bevegelser og knappetrykk for å få til kombinasjonsangrep med din figur.

Litt skuffende at den eneste muligheten man har for å spille mot andre er via Bluetooth, da slåssespill alltid egner seg best når du gruser kamerater og andre spillere via nett.

King of Fighters ’98 er et flott slåssespill, med gode figurer og mange timer med mestring og trening for den som ønsker det.

Last ned til Android »
Last ned til iOS »

Ukens spill er levert av Gamer.no.
Her finner du ytterligere ni spillanbefalinger.

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen