TEST: Apper til Android, iOS og Windows Phone

Test Apper til Android, iOS og Windows Phone

(Bilde: Shutterstock)

Ukens app-anbefalinger

Denne gangen får du en telle-app, en samtaleopptaker og en oneliner-app fra Radioresepsjonen!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

TapeAcall

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis, kjøp i app

Er du lei av å måtte drasse med deg ghettoblasteren fra 80-tallet bare for å kunne ta opp samtalen med de håpløse kundebehandlerne i mobilselskapet du har solgt sjela og gitt halve lønna til?

Fustasj..?

Det er nok ikke få ganger du har angret på at du kvittet deg med din elskede GhettoWalkman med opptaksmuligheter fra 1995 og erstattet den med en svær CD-Walkman, deretter en litt mindre minidisc-spiller og så en lommestor mp3-spiller med plass til 5 låter. Jo, kanskje det er få ganger, men det er iallfall ikke sjelden du har trengt dokumentasjon på alt vrøvlet som sies i den andre enden av røret, det være seg NAV-ansatte som lirer av seg regler, bilmekanikere som anslår en pris på reparasjonen av fustasjoppheng-forkoblingen, eller din bedre halvdel som forteller deg hva du er nødt til å huske når du likevel er innom den butikken...hvilken var det nå igjen? Nettopp!

Du trenger en opptaker på mobilen, og det er her TapeAcall gjør sin entre. Med den kan du spille inn samtaler, lagre dem i mp3-format og sende dem med e-post eller lagre dem i Dropbox eller andre skytjenester. Appen setter opp en konferanse der den selv er tredjemann, så du må trykke på «slå sammen samtaler» når du har ringt opp det aktuelle nummeret via appen. TapeAcall er litt kronglete å sette opp, og en forholdsvis dyr app (53 kroner) hvis du er så pratsom at 60 sekunder ikke er nok – men den kan vise seg å være vel verdt pengene hvis den fører til at du klarer å holde saklighetsfanen høyt og vaiende mens kundesenteret prøver å drive deg til vanvidd med snikksnakket sitt.

TapeAcall erstatter en bråte hjerneceller, den er en dokumentasjonsapp og en fredsmegler på telenettet og i hjemmet. Med mindre du utelukkende bruker den som en privat «hva var det jeg sa, og ikke minst dette sa du»-app.

Evig eies kun det du har spilt inn, lagret og sikkerhetskopiert to steder, var det en lur app-anmelder som skrev.

Last ned til iPhone » Last ned til Android »

Her er en oneliner-app!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen