TEST: Apper til Android, iOS og Windows Phone

Test Apper til Android, iOS og Windows Phone

(Bilde: Shutterstock / 151506842)

Sjekk ukens utvalgte apper

Om du skal ut på ski eller ut å fly, så har vi appen for deg.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

First Tracks

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Vi elsker snø! Som de fleste har fått med seg har snøen dumpet ned over fjellene i Sør-Norge i vinter, og da gjelder det å komme seg opp om morgenen.

First Tracks.
First Tracks.

Førstemann til mølla

Dessverre er det som regel slik at det er mange som vil finne den urørte snøen. Da gjelder det å være tidlig ute for å ikke havne bakerst i køen.

First Tracks hjelper deg med akkurat dette. Appen er svært enkel – dette er i prinsipp en helt vanlig alarmklokke – bortsett fra én viktig forskjell. Denne appen vekker deg nemlig tidligere hvis det har snødd i løpet av natten slik at du skal rekke å komme deg ut i snøen som førstemann.

Du velger selv hvilket skisted du vil ha varsel for (og her finner du skisteder over hele verden), og hvor mye nysnø du krever for at du skal gidde å krype ut av køya før tiden.

Brukergrensesnittet er av det enkle, men svært gjennomførte, slaget. Å søke opp steder er for eksempel utrolig enkelt og delikat.

Denne appen bør være standard for deg som trives best med to planker under bena og en bratt bakke med dyp snø foran deg.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Les om en app som er smal og bred på én gang

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen