Trykk på videoen for å se 360-graders video. (Obs: 360-graders video fungerer ikke i Safari)

Test 360-kameraer

360-kamera for forbrukere er dyre og dårlige – med ett unntak

Vi testet fire av de største på markedet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter hvert som VR-briller blir stadig mer vanlige, må også innholdet samles inn. Flere ulike varianter av såkalte 360-kamera tilbys på markedet, og vi skal prøvekjøre fire av dem, for å se hvilken løsning du bør satse på.

Utgavene vi har med er litt forskjellige, og konkurrerer ikke direkte med hverandre på alt. Men slik er det også innledningsvis når nye teknonisjer åpner seg. Ved siden av å skulle være best på ulike områder, konkurrerer de også på hva slags funksjonalitet som i det hele tatt følger med.

Her har vi med tre kameraer fra større elektronikkprodusenter, i tillegg til ett Kickstarter-finansiert produkt som har brukt votter og vinter på å nærme seg markedet.

Her er modellene vi har med:

Samsungs løsning forutsetter en av selskapets nyere toppmobiler, eller sagt på en annen måte - at du har Galaxy S6 eller bedre. De andre kameraene i denne testen fungerer uavhengig av om du har iOS eller Android.

PS: Vi gjør oppmerksom på at 360-videoene i denne artikkelen ikke fungerer i Apples Safari-nettleser. Vil du se dem, anbefaler vi at du bruker for eksempel Firefox eller Google Chrome.

Bli med til neste side, så skal vi se på det første kameraet »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen