Slik kan Netflix se ut på Tesla.
Slik kan Netflix se ut på Tesla.

Teslas elbiler får snart YouTube og Netflix

Blir en del av den kommende storoppdateringen V10.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Tesla jobber med en stor oppdatering av programvaren i bilene sine, og blant høydepunktene er strømmetjenestene YouTube og Netflix som vil kunne brukes når bilen står parkert. 

Tesla-sjefen Elon Musk har nevnt strømmetjenestene tidligere, men nå har han også bekreftet at de vil være en del av versjon 10 av programvareoppdateringen deres, som angivelig skal være klar mot slutten av august. Dette tidsestimatet kan du imidlertid ta med en stor klype salt. Versjon 9 av operativsystemet skulle også slippes på sensommeren i fjor, men det var ikke før i oktober at den begynte å rulles ut til Tesla-eiere. 

Dette blir nytt i V10

Her ser du Cuphead bli spilt med en Xbox-kontroller.

I tillegg til strømmetjenestene YouTube og Netflix, vil operativsystemoppgraderingen også ha med seg en håndfull spill man kan leke seg med. Xbox-hiten Cuphead vil kunne spilles med en USB-tilkoblet Xbox- eller PlayStation-kontroller, mens bilspillet Beach Buggy Racing 2 kan du styre med rattet i bilen. Fallout Shelter, et tidligere mobilspill, kan styres med berøringskontroller på skjermen.

Elon Musk skriver på Twitter at V10 vil gi forbedret «Autopilot» på motorveier, bedre gjenkjenning av trafikklys og stoppskilt, samt funksjonen «Smart Summon». Sistnevnte skal være en oppgradering av selskapets vanlige Summon-funksjon, hvor du i dag bare kan kjøre bilen frem eller tilbake via mobiltelefonen. Med den oppdaterte versjonen skal du kunne kalle bilen til deg hvis du står på en parkeringsplass, og bilen står parkert i nærheten. 

Andre småfunksjoner, som muligheten til å lese og svare på tekstmeldinger via stemmen, og dempe lyden på noen varslinger, skal også være på plass i V10-oppdateringen. 

Fikk du med deg dette? Tesla nærmer seg Europa-fabrikk

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen