Nå får Tesla et digert musikkbibliotek

Nå får Tesla et digert musikkbibliotek

Spotify med julegave til Tesla-eiere.

Tesla sendte ut nyhetsbrev til norske eiere om oppdateringen.
Tesla sendte ut nyhetsbrev til norske eiere om oppdateringen. Foto: Skjermdump

Teslas Model S er, blant annet, kjent for å ha en diger dataskjerm i dashbordet. Skjermen er 17 tommer stor, og tar seg av underholdning, nettsurfing og mindre viktige ting så som informasjon om bilens ve og vel. I går slapp Tesla en oppdatering til bilene sine, som gjør at bileiere utenfor USA får tilgang på en ny tjeneste.

Gratis tjeneste og gratis data

Det er svenske Spotify som nå har blitt lagt til, og det er dessuten snakk om den reklamefrie varianten som vanligvis koster penger. Til og med datatrafikken som skapes er dekket. Så lenge du er i bilen. Du kan nemlig ikke ta med deg Tesla-abonnementet ut av bilen. Da må du ha et vanlig Spotify Premium-abonnement av den typen som koster penger.

Har du det skal det imidlertid være en smal sak å legge til sin egen konto i Teslas menysystem, slik at du får lytte til dine eksisterende spillelister og favoritter.

Erstatter Rdio

Løsningen erstatter Rdio, som fra og med 22. desember ikke lenger eksisterer som egen tjeneste men blir spist opp av Pandora, en radiotjeneste som først og fremst er tilgjengelig for amerikanske brukere.

De mange Model S-oppdateringene har fått mye oppmerksomhet i løpet av året. Spesielt fikk oppdateringen som aktiverte kjørefeltassistanse og adaptiv cruise control mye oppmerksomhet.

Elon Musk er gründeren som står bak Tesla, og i løpet av det siste døgnet har også romfartsselskapet hans, Space X, gjort store fremskritt. De klarte nemlig å lande en Falcon 9-rakett etter oppskyting i går.

(Kilder: Tips, Telegraph.co.uk via Theverge.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen