Terminator trosser streikefare

Fagforeningen for skuespillere, Screen Actors Guild, fikk forrige uke overlevert et kontraktforslag fra representantene for produksjonsselskapene med klar beskjed om at dette var deres siste tilbud til skuespillerne.

Produsentene av den nye Terminator-filmen lar seg ikke stoppe.
Produsentene av den nye Terminator-filmen lar seg ikke stoppe.

Høy aktivitet

Den spente situasjonen mellom partene har gjort mange filmprodusenter skeptiske til å planlegge innspillinger frem i tid, på grunn av kostnadene det vil medføre om produksjonene plutselig må stanses av en streik.

Produsentene av "Terminator Salvation" ser imidlertid ikke ut til å la seg pille på nesen, og nettutgaven av New York Times rapporterer om stor aktivitet på filmsettet i New Mexico-ørkenen, hvor "snodig militærutstyr" og ødelagte helikoptre er blant rekvisittene som pryder omgivelsene.

Lokalhjelp

De store kommersielle interessene skal være noe av årsaken til at visse påkostede prosjekter, slik som Terminator-filmen og "Transformers 2" ikke har latt seg stanse av streikefaren.

"Terminator Salvation" har dessuten dratt stor nytte av økonomisk støtte fra offentlige myndigheter. Guvernøren i New Mexico, Bill Richardson, har nemlig store ambisjoner om å bygge opp filmindustrien, og tilbyr seg å betale 25 prosent av kostnadene til samtlige filmproduksjoner som legges til delstaten.

Innspillingen har også mottatt stor støtte fra et lokalt produksjonsanlegg, som har lovet å strekke seg langt for å hjelpe Terminator-prosjektet videre dersom filmproduksjonen skulle stanse.

Så da er det bare å vente og se om streiken blir et faktum. Det skal etter hvert foretas en avstemning over forslaget fra produksjonsselskapene, men det er foreløpig uvisst når resultatene foreligger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen