Terminator blir unik

McG sier han skal fikse en ny visuell stil til den nye Terminator -filmen, men vi vet jo alle at det aldri kan bli noe tøffere enn dette.
McG sier han skal fikse en ny visuell stil til den nye Terminator -filmen, men vi vet jo alle at det aldri kan bli noe tøffere enn dette.

For bare få dager ble det første stillbildet fra den nye Terminator-filmen sluppet på nett. Nå informeres det om at teamet bak "Terminator Salvation" skal prøve ut flere nye tekniske løsninger for å få frem en unik visuell stil på den nye filmen.

"Trollmannen fra Oz"

Ifølge produksjonsloggen til regissøren McG (Joseph McGinty Nichol), skal det benyttes en visuell stil som aldri er blitt forsøkt tidligere. Teknikken skal være inspirert av klassikeren "Trollmannen fra Oz" fra 1939 og innebærer en spesiell kjemisk behandling av celluloiden.

- Det skaper en surrealistisk tekstur som står i stil med essensen i filmen, det å føle seg distansert fra den verden vi kjenner i dag, skriver McG.

Indie-preg

Regissøren kan også fortelle at produksjonsteamet tilstreber en independent-aktig form under arbeidet med "Terminator Salvation".

- Intensjonen vår er å lage en storslagen film, men med nyansene og dybden til en independent-film av høy kvalitet, heter det i loggen, som for øvrig også nevner at det legges stor vekt på plot og rollefigurer i filmen.

Hva alt dette betyr i praksis, får vi imidlertid ikke endelig svar på før premieren, som i USA finner sted 22.mai 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen