Terminaltips: Sony Ericsson K800i

Terminaltips: Sony Ericsson K800i

1) For å unngå at de du tar bilde av får røde øyne, har K800i en egen anti-rødøyefunksjon. Etter å ha aktivert kameraet, går du inn i menyen og velger blits. Der har du et eget valg som heter ”redusere røde øyne”. Skal du ta bilder av noe annet enn mennesker, kan du gå inn samme veien og velge å skru blitsen av eller på automatisk.

2) K800i er en kameramobil, og hurtigtastene gir deg god oversikt over bildene dine. Trykker du på den venstre knappen over skjermen, får du se det siste bildet du knipset, mens den høyre knappen tar deg inn i bildegalleriet og viser alle bildene du har tatt. Dermed trenger du ikke gå via menyer for å finne dine blinkskudd.

3) Noen av spillene på telefonen kan spilles i landskapsmodus. Dermed kan hurtigtastene over skjermen brukes som kontroller sammen med navigasjonstasten og de andre valgtastene. For å velge landskapsmodus starter du spillet, går inn i undermenyen ”settings” eller innstillinger og deretter velger du ønsket skjermmodus.

Også når du bruker nettleseren kan du velge å se sidene i landskapsmodus.

4) Dersom du vil gjøre andre ting på mobilen mens du snakker i telefonen, hører på radio eller laster nettsider kan du enkelt komme tilbake til hovedmenyen. Trykk på knappen med to firkanter i hverandre og bla deg ned til hovedmeny. Vips så kan du gjøre flere ting på en gang.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen