Terminaltips: Nokia 6103

Terminaltips: Nokia 6103

Nokia 6103 er en enkel mobiltelefon med mange funksjoner. Vi har tatt en titt på noen av funksjonene som gjør at du får det lille ekstra ut av din mobiltelefon.

Spill i smug
Det ligger tre spill forhåndsinstallert på Nokia 6103. Ønsker du å spille dem i smug uten at noen hører hva du driver med, må du ta noen forhåndsregler. Selv om du setter telefonen i lydløsmodus spilles det av en overdøvende fanfare når spillene settes i gang.

Dermed kan det være lurt å åpne spillene en gang du ikke skjemmes av lyden og skru den av. På de medfølgende spillene Canal Control og Solitaire forblir lyden av, mens lyden på Golf overhode ikke kan skrus av.

Ta bilder
Kameraet på 6103 er ikke blant de beste mobilkameraene, men for å gjøre det beste ut av det har vi noen små tips.

For å aktivere kameraet må du enten inn i hovedmenyen eller skru det på via en av snarveiknappene rundt menyknappen.

Det første du bør passe på, er å velge høy bildekvalitet i kamerainnstillinger, slik at bildene du knipser blir best mulig. Skal du ta bilde av noe i bevegelse kan du velge sekvens, og ta 5 bilder på et knips. I tillegg har du valg som nattmodus dersom det er mørkt rundt deg.

Skal du ta bilder av deg selv må du først aktivere kameraet og deretter folde sammen mobilen. Da får du opp søkevinduet i den ytre skjermen og kan bruke snarveitasten på høyre side av mobilen til å knipse bildet.

Bare din
Nokia 6103 er en svært populær mobiltelefon, noe som gjør at du neppe er alene om å ha den. Dermed kan det være greit å gjøre telefonen litt mer personlig enn den er rett ut av esken.

Du kan selv bestemme bakgrunnsbilde, ringetone og gjøre telefonen til din egen. I tillegg kan du legge til bilder av kontantene som ringer deg ofte. Når de ringer får du da opp både navn og bilde på de som ringer. Har du lagret to kontakter med samme navn, løser dette problemet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen