Terminaltips: Nokia 6030

Kom deg opp
En av de viktigste nyttefunksjonene på 6030 er vekkerklokken. For å tilpasse den best mulig til dine behov kan du gå inn på instillingene og selv velge både vekkerklokkelyd og slumreintervall. Liker du å sette vekkerklokken på 07.00 selv om du ikke skal opp før 07.30, kan du for eksempel velge at alarmen ringer hvert femte eller tiende minutt frem til du skal opp.

Demp lyden
Skal du i et møte, eller vil du ha lyden av mens du sover? Da har du flere valgmuligheter. Et kjapt trykk på av-og-på-knappen lar deg bytte raskt mellom forskjellige profiler. Vil du sette ned lyden for en bestemt periode kan du heller gå inn via menyen og velge tidsbestemt profil. Det vil si at du kan aktivere telefonens lydløse profil fra 18 til 21 mens du er på kino, og få lyden automatisk på igjen når filmen er ferdig.

Raske snarveier
Nokia 6030 har fire piltaster rundt navigasjonstasten. Disse kan du selv bestemme snarveier til. Det vil si at du kan velge ut de fire funksjonene du bruker oftest og aldri være mer enn et trykk unna. Selv har vi gått inn i innstillinger, valgt personlige snarveier og navigeringstast og valgt ny melding, klokkealarm, kalkulator og kontaktliste.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen