Terminaltips LG Chocolate

1) Rask navigering

Dersom du synes det er kronglete å bla rundt i menyen ved hjelp av piltastene, kan du navigere raskere og mer presist ved å heller bruke talltastaturet. Hver menyseksjon har et tall i øverste venstre hjørne, og om du trykker det tilsvarende tallet kommer du rett inn i den aktuelle menyen. Raskt og effektivt, med andre ord.

2) Aktiver skjermen

Skjermen på LG Chocolate slukker seg relativt raskt, og selv om du stiller bakgrunnslyset til å lyse lenge, låser de trykkfølsomme tastene seg nærmest umiddelbart. I steder for å skyve frem tastaturet, kan du aktivere skjermen ved å trykke på en av de fire knappene på høyre og venstre side av telefonen.

Trykker du to ganger på volumtasten på venstre side av telefonen deaktiverer du samtidig tastelåsen.

3) Rask kamerabruk

For å ta bilder med LG KG800 må tastaturet være skjøvet frem. Dermed har du talltastaturet tilgjengelig hver gang du tar bilder. Det igjen åpner for bruk av en del hurtigtaster.

I stedet for å gå inn i kameramenyen kan du nemlig skru av og på blitsen ved å trykke på #-tasten. Vil du bruke kameraets selvutløser trykker du på *-tasten. Du kan velge selvutløser med intervaller på 3, 5 eller 10 sekunder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen