Terminaltips, Sony Ericsson P990

Terminaltips, Sony Ericsson P990

P990 er en avansert mobiltelefon som bruker mye strøm. Men du kan selv skru av noen av de mest strømkrevende funksjonene. Du trenger dem nemlig ikke hele tiden. Vi hiver på et minnetips også, i håp om at det vil gi deg en mer problemfri hverdag!

Forbedre batterikapasiteten
Bruker du ikke 3G-tjenester lønner det seg å skru av mobiltelefonens 3G-radio. Denne trekker mye strøm, særlig om du bor i et område med svak eller ingen 3G-dekning.
Slik gjør du: Gå inn i mobiltelefonens kontrollpanel og velg nettverk. Her har du en egen funksjon for valg av GSM eller GSM og 3G. Velger du bare GSM sparer du mye strøm. 3G kan du skru på igjen når du trenger det.

Forbedre batterikapasiteten 2
Du kan også spare strøm ved å skru ned lysstyrken på skjermen og ved å stenge av Bluetooth når denne funksjonen ikke er i bruk. Begge deler styres fra telefonens kontrollpanel.


Raskere programmer
Installerer du egne programmer til mobiltelefonen? Da lønner det seg å installere dem på minnekortet. Utrolig nok håndterer P990 det eksterne minnet bedre enn det interne! På denne måten kan du også bevare programmene og bruke dem i en annen mobil om den du nå bruker skulle havarere.

Programmer som er IMEI-låst kan også installeres på minnebrikken, men vil ikke virke når du bytter mobil.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen