Tennisjenter spiller for K800i

Skal du lansere et produkt, kan det lønne seg å betale noen kjendiser for å holde produktet i hånden og smile. Å være hovedsponsor for en tennisturnerning kan også hjelpe.

Sony Ericsson har gjort begge deler, når de nå starter sin store reklamekampanje, Never Miss a Shot, for den aller første mobiltelefonen med Cyber Shot-kamera, K800i.

I en påkostet reklamefilm utspiller det seg en spontan tenniskamp mellom Ana Ivanovic og Daniela Hantuchova på hustak i en storby. Tennisballen flyr både hit og dit, og mens tennisjentene spiller for livet mellom de høye bygningene rekker en forretningsmann å knipse et blinkskudd av det hele med sin K800i.

Utfordrer mennesker oppfatninger
– Tennis på hustak handler om å utfordre menneskers oppfatninger om tennis som en sport begrenset av baner og nett, og Sony Ericsson vil med dette utfordre forbrukere til å tenke mer innovativt på hvordan de kan bruke sine mobiltelefoner, sier Mats Nevelius i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Reklamefilmen er laget i sammenheng med at Sony Ericsson er hovedsponsor for tennisturneringen Sony Ericsson WTA tour, og skal vises på TV i Hong Kong i morgen. I august vil reklamefilmen også vises i Norge og resten av verden.

Både Sony Ericcson og antakelig mange mobilentusiaster vil mene at K800i fortjener litt ekstra oppmerksomhet på grunn av kameraet. Dette er nemlig den aller første telefonen som har fått et Cyber Shot-kamera fra Sony integrert.

Kameraet har flere funksjoner som du også finner på vanlige digitale kompaktkamera, som for eksempel autofokus. En annen funksjon, BestPic, gjør at du kan ta 8 bilder på ett sekund, og etterpå velge ut det bildet som ble best.

Bildene du tar med K800i har en oppløsning på maksimalt 3,2 megapiksler, og er dermed blant de skarpeste bildene du kan ta med mobiltelefoner per dags dato.

Du kan lese mer om K800i i saken "K800i er i butikkene".

Amobil vil om kort tid komme med en fullverdig test av K800i.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen