Er det slik en Apple-drone vil se ut?
Teknofil
(Bilde: Eric Huismann, Quadrocopter.org)

Er det slik en Apple-drone vil se ut?

Se bildene av det tøffe konseptet her.

Droner til privat bruk er foreløpig lite utbredt, og markedet domineres av den kinesiske produsenten DJI. Samtidig er det kjent at både Amazon, Google og Facebook har vist interesse for disse flyvedingsene, dog til helt andre formål.

Men hva med Apple? Tim Cook & co. har så vidt oss bekjent ikke nevnt droner med et ord ennå, så det er neppe noe vi får se med det aller første. Nå har imidlertid en tysk designer laget et stilig Apple Drone-konsept, melder Cnet.

(Se flere bilder nederst i saken)

«Apple Drone. Coming 2016»

Apple Drone-konseptet til designer Eric Huismann passer ganske godt inn blant eldre Apple-produkter, som den hvite MacBook-en, med tanke på fargevalg og runde kanter. Apples sjefsdesigner Jony Ive ville kanskje brukt litt andre materialer nå, hvis han skulle laget en drone.

Hvor stabil konsept-dronen ville vært i luften er et annet spørsmål. Fire rotorer til å stabilisere fire kameraer på en gang virker kanskje litt i overkant optimistisk, på papiret.

Huismann har nemlig tegnet inn fire iSight-kameraer som alle skal filme i 4K, og som i teorien skal kunne ta panoramabilder med inntil 100 megapikslers oppløsning. Tanken er at opptakene streames direkte i HD til iPhone-en din, som tilsynelatende er ment å festes til kontrolleren.

På ett av konseptbildene har Huismann skrevet at Apple Drone kommer neste år. Det er vel heller tvilsomt, men det er lov å håpe?

Lyst til å fly droner selv?
Disse nybegynnertriksene bør du kunne »

(Kilder: Cnet, Quadrocopter.org)

(Bilde: Eric Huismann, Quadrocopter.org)
(Bilde: Eric Huismann, Quadrocopter.org)
(Bilde: Eric Huismann, Quadrocopter.org)
(Bilde: Eric Huismann, Quadrocopter.org)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen