Telio blir mobiloperatør

I dag er Telio mest kjent for sine abonnement på IP-telefoni, som lar deg ringe gratis til de fleste fasttelefoner i verden. Hvis verden står til påske, kan Telios kunder også bli selskapets mobilabonnenter.

Etter påske starter nemlig Telio nemlig opp som mobiloperatør. Tilbudet skal imidlertid kun gjelde Telios IP-kunder. Vil du ha mobilabonnement hos Telio, må du derfor også tegne et abonnement på IP-telefoni.

Tilbudet skal i følge Computerworld være svært vennlig mot lommeboken, og Telio skal ha presset prisene til bristepunktet. Mobilabonnementet skal ikke ha noen månedsavgift. I tillegg vil både samtaler og SMS være gratis inntil et visst punkt. Telio vil imidlertid ikke gå inn på hvor lang denne gratisperioden skal være.

- Vi gir ikke ut flere detaljer om tilbudet nå, men det vil være et ekstremt konkurransekraftig mobiltilbud, så konkurransekraftig at det vil være uinteressant for oss å selge det som et eget produkt, sier Telio-gründer Espen Fjogstad til Computerworld.

I dag betaler Telios IP-kunder 159 og 199 kroner i månedsavgift. Mens det å ringe til fasttelefoner er gratis, må du ut med 89 øre i minuttet hvis du ringer til mobiltelefoner.

Telio vil for øvrig ta i bruk Telenors mobilnett til sin satsing på mobiltelefoni. Mer informasjon om Telio og selskapets abonnementer finner du på Telios nettsider.

(Kilder: Telio, Computerworld)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen