Telia lanserer ny tjeneste.
Telia lanserer ny tjeneste. (Foto: Niklas Plikk, Tek.no)

Telia lar deg nå kjøpe fri databruk i korte perioder

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Telia har lansert en ny tjeneste kalt «Data Boost», som lover fri databruk til kundene sine. Dessverre er det ikke snakk om et abonnement med fri bruk, men en ny tjeneste som gir deg fri bruk innenfor visse tidsrammer. 

Data Boost 

Deres nye Data Boost-tjeneste gir deg fri databruk i henholdsvis én og tre timer, til en pris av 19 og 39 kroner. Tjenesten gjelder også i EU, under samme regler som fri EU-roaming ellers. 

Hovedmålgruppen er alle dem som har et ujevnt dataforbruk - for eksempel under det kommende OL når du vil strømme lange videoer til mobilen. Tjenesten aktiveres gjennom Min Telia-appen.

– Dette bør være noe som passer for mange, i mange ulike kundegrupper, sa leder for Telia Privat, Kjersti Jamne, under lanseringen mandag morgen. 

Abonnement med fri bruk? 

På lanseringen fikk Telia-toppene en rekke spørsmål om hvor det blir av fullstendig frislipp av databruk. Det er jo for eksempel ikke langt til Finland, hvor Telia selv tilbyr fri databruk (attpåtil i Finland, Norden OG Baltikum) for så lite som 25 euro i måneden, altså knappe 250 kroner.

 – Vi vet at det finnes fri databruk i mange markeder, og vi sier aldri aldri til noen ting. Men det vi ser er at mange ender opp med å stramme inn fordi de ikke får det til å gå opp finansielt. Data Boost gir den samme muligheten i begrensede perioder for kundene, og er det vi foreløpig gjør med denne saken, svarte Jamne. 

Usikker på hva som er det beste mobilabonnementet for deg? Sjekk vår tjeneste Beste mobilabonnement >>

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen