Teletopia for alle

Den lille mobiloperatøren Teletopia har kun basestasjoner i Oslo. Hittil har det også betydd at kun Oslo-beboere har kunnet benytte seg av Teletopias abonnementer.

I dag kunne VG melde at operatøren endelig, etter lange forhandlinger, har fått i stand en roaming-avtale med Telenor. Det betyr at fra nå av kan alle landets mobilbrukere anskaffe seg abonnement fra Teletopia.

Sammen med roaming-avtalen lanserer selskapets sjef, Robert Hercz, et nytt abonnement.

Abonnementet heter Unlimited, og innebærer at du betaler en fast avgift på 349 kroner i måneden.

Rimelig SMS til byfolket
For dette beløpet kan du ringe så mye du vil til fasttelefoner og andre mobiltelefoner som benytter Teletopias nett, uten at det koster deg noe ekstra.

Likevel er og blir nok Teletopia en operatør for hovedstadens borgere.

Skal du ringe utenfor Teletopias nett, betaler du ingen ting de første 5 timene per måned. Etter dette må du ut med en startavgift på 59 øre og en minuttpris på 99 øre.

SMS er også langt billigere hvis du holder deg innenfor Teletopias egne basestasjoner. Der koster én SMS 29 øre. Hvis du sender SMS til noen som ikke benytter Teletopias nett, stiger prisen til 43 øre per stykk.

Når det gjelder MMS, ligger Teletopias Unlimited på linje med for eksempel Chess, som også har 1,99 kroner i stykkpris for sine multimediameldinger. Denne prisen gjelder uansett om du sender MMS innenfor Teletopias nett eller ikke.

Forøvrig er WAP og MobilData via GPRS kostnadsfritt inntil videre.

Med Teletopias inntreden på det landsdekkende markedet, blir kampen om kundene enda sterkere. Forhåpentligvis vil det også føre til mer pressede priser.

(Kilder: VG, Telepriser, Teletopia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen