Telenors kundeservice i hardt vær
Teknofil

Telenors kundeservice i hardt vær

To selgere sparket etter å ha sagt "brenn i helvete!" og "fuck you!" til kundene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det kan tilsynelatende være stressende å jobbe med kundebehandling for et mobilselskap. På kort tid har to selgere tilknyttet Telenors kundeservice vært frekke mot kundene, og deretter fått sparken.

Først var det kundeservicemedarbeideren som ba 16-åringen Maiken om å "brenne i helvete," da hun lurte på hvorfor hun ikke hadde fått varsel om at hun hadde nådde beløpsgrensa for mobilbruk i utlandet.

Nå skriver VG Nett om enda et tilfelle der selgeren burde vist bedre skjønn. 10. mai fikk 23-åringen Annette Bergsagel fra Stavanger en oppringning fra en djuice-selger som ville lokke henne over til et nytt abonnement. Bergsagel gjentok flere ganger at hun var fornøyd med abonnementet hun hadde fra før, men var i følge seg selv både hyggeligere og høfligere enn hun pleier å være mot telefonselgere.

Når selgeren ikke fikk det svaret han var ute etter, kom slengkommentaren.

- Han brølte "fuck you" til meg og la på, sier Bergsagel til VG Nett.

Umiddelbart ringte hun opp igjen for å klage på behandlingen, og i dette tilfellet var det en fordel for kunden at samtalen hadde blitt tatt opp. Hun fikk en beklagelse samme dag, og ble lovet at dette ville få konsekvenser for selgeren.

Ingen jobber hos Telenor lenger

Verken kundebehandleren som ba Maiken om å brenne i helvete eller djuice-selgeren som sa "fuck you" til Annette har noe med Telenor å gjøre nå. Mobiloperatøren vil imidlertid ikke innrømme at de har fått sparken - bare at de to "ikke lenger jobber for Telenor".

Selgeren som ville selge Annette nytt djuice-abonnement jobbet for øvrig ikke direkte for Telenor, men hos et selskap som leverer slike tjenester til operatøren.

Også Telenor-eide Talkmore har også fått negativ publisitet på grunn av dårlig kundeservice. Denne videoen av en Talkmore-selger som forsøker å juge om konkurrentenes tilbud har blitt en liten "hit" på YouTube:

Hva er din beste eller dårligste kundeservice-erfaring? Kommenter i forumet!

(Kilder: VG Nett, YouTube)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen