Telenor viser muskler

Telenor lanserer i dag ett nytt nettbasert mobilabonnement. Djuice Allstar lokker med lav månedspris, fri etablering og gratis MMS hver fredag. Allstar skal være spesielt utviklet med tanke på unge mennesker som ønsker å administrere abonnementet sitt selv på Internett.

- Mange unge er vant til å benytte Internett som kjøpskanal, og vi har sett at det har vært etterspørsel i markedet etter et selvbetjent abonnement av denne typen, sier Jon Erik Haug, leder for mobil i privatmarked i Telenor.

Abonnementet har fri innmeldingsavgift ut året, og månedsprisen på 29 kroner inkluderer 50 tekstmeldinger i måneden. Ringeprisen er 79 øre per minutt til mobil, og 1,29 kroner per minutt til fasttelefoner. De 50 første tekstmeldingene spanderes av Telenor. Ut over dette betaler du 59 øre per tekstmelding.

Med i pakken får du også Happy Friday som innebærer at du sender gratis MMS hver fredag. Prisen for å sende bildemeldinger andre dager i uken er 1,99 kroner.

Fra den datoen du registrerer deg som kunde får du en måneds fri bruk av MMS og mobilsurfing (WAP). Dette er en del av velkomstpakken som alle djuice-kunder får.

Du kan bestille Djuice Allstar fra hjemmesiden til djuice eller via telenor.no. Abonnementet er uten bindingstid.

(Kilde: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen