Telenor vil ikke tilby "Who Called"

Alternativ tekst mangler
Telenor-kunder kan se langt etter Who Called

Fra og med mandag vil alle Netcom-kunder få tjenesten Who Called, som gjør at du kan se hvem som har prøvd å ringe deg selv om telefonen din har vært avslått eller utenfor dekning. Men Telenor har ingen planer om å tilby en liknende tjeneste.

- Dette testet vi for en stund siden, og vi konkluderte med at dette ikke var interessant for kundene våre, sier Telenors informasjonssjef, Atle Lessum, til Amobil.

Med Netcoms Who Called, får du automatisk en SMS med informasjon om hvem som har forsøkt å ringe deg når du slår på telefonen igjen. Du kan lese mer i testen vår av Who Called.

- Ikke så viktig likevel
Lessum mener at hvis folk du ikke legger igjen beskjed på telefonsvareren til den du ringte, så var det antakelig ikke så viktig uansett.

- Vi vil heller bruke ressurser på å videreutvikle våre tjenester innen mobil-TV og mobilmusikk, områder hvor vi er milevis foran Netcom. Vi skal sørge for at det forspranget alltid er der, sier han.

Han forteller videre at det ikke er noe problem for Telenor å tilby en slik tjeneste, men at det er en teknisk tilpasning som ville tatt tid.

- Vi snakker med kundene våre hver dag, og det har ikke virket som om de har vært interessert i en slik tjeneste, men heller musikk og mobil-TV, sier Lessum.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen