Telenor upopulære ute og hjemme

Alternativ tekst mangler

To store kundeundersøkelser viser av Telenor er den minst populære mobiloperatøren i Norge og Sverige. Samtidig er Tele2 en av de mest populære operatørene på begge sider av Svinesund.

En norsk kundeundersøkelse gjennomført av ESPI Rating viser at Telenor sliter med lite tilfredse kunder i Norge. En separat undersøkelse i Sverige viser det samme.

For alle de norske mobiloperatørene går tilfredsheten ned, med unntak av Tele2, som har flere tilfredse kunder enn i fjor. Helt på topp finner vi Chess.

Alene i Sverige
I Sverige er Tele2 den mest populære operatøren. Men til forskjell fra Norge, har alle de svenske mobiloperatørene steget i popularitet det siste året, med unntak av Telenor.

Telenors svenske problem henger i følge Mobil.se sammen med at Telenor i Sverige har kjøpt seg opp i et allerede upopulært selskap. Telenor har kjøpt sitt svenske nett av Vodafone, som før dette kjøpte nettet av Europolitian. Begge selskapene har vært slitt med lav tilfredshet hos sine kunder.

TeliaSonera presterer både bra og dårlig i Norge og Sverige. Våre naboer i øst er nest mest fornøyd med TeliaSoneras svenske avdeling Telia. I Norge er TeliaSonera-eide Netcom det nest minst populære selskapet. Likevel: TeliaSonera eier også operatøren med flest fornøyde norske kunder, som nevnt Chess.

(Kilde: Mobil.se, Dagbladet.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen